Cardurile Maestro aduc beneficii 'pe alese' pentru abonatii Orange care isi platesc factura online

Data publicarii: 21-11-2011 | Finante-Banci

Clientii Orange pot opta pentru 100 de minute nationale, 100 MB trafic de date sau 50 de SMS-uri nationale

 MasterCard si Orange organizeaza o campanie promotionala denumita "Promotie cu noroc inclus”, adresata posesorilor de carduri Maestro, care sunt si abonati Orange. Derulata ca parte a campaniei  "Maestro iubeste internetul”, lansata acum o luna de MasterCard, promotia dureaza pana la 31 decembrie 2011.

Persoanele care, pana la sfarsitul anului, isi achita online factura de telefon pe site-ul Orange - prin Contul meu, cu Maestro, primesc un beneficiu suplimentar, la alegere, in functie de preferintele lor si de modul cum isi folosesc telefonul. Astfel, pot opta pentru 100 de minute nationale, 100 MB trafic de date sau 50 de mesaje nationale. Abonatii trebuie sa aleaga unul dintre beneficii imediat dupa ce achita factura, o data pe luna.

"Comertul electronic este una dintre prioritatile strategice ale MasterCard in prezent, nu doar in Romania, ci si la nivel global”, a declarat Denisa Mateescu, General Manager MasterCard si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe. "In linie cu aceasta directie, parteneriatul nostru cu Orange, si toate celelalte initiative legate de e-commerce, au un obiectiv comun: sa demonstreze ca plata cu MasterCard sau Maestro este simpla, sigura si foarte la indemana pentru orice detinator de card.”

"Abonatii Orange stiu, cu siguranta, cat este de simplu si cat de mult timp economisesc daca isi achita factura online cu cardul”, spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. "De data aceasta, insa, vrem sa ii surprindem, pentru ca plata pe internet cu Maestro aduce mai mult decat confortul platilor electronice: minute, trafic suplimentar de date sau mesaje.”

"Adeptii modalitatii traditionale de plata, la ghiseu, au, datorita acestei campanii, un motiv in plus sa-si schimbe preferintele si sa treaca in online”, a mai spus Gabriel Ghita.

Informatii despre promotie sunt disponibile pe site-ul Orange, la adresa  http://www.orange.ro/maestro/. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: